ECOfencing - plaatsing met grondplaten

De grondplaten worden gebruikt in het geval van een verharde ondergrond: terras, beton, houten planken, boordsteen, kunststof terrasplanken,... Met andere woorden wanneer het niet mogelijk is om putten te graven in de ondergrond. De grondplaten zijn gegalvaniseerde voeten waarover de palen worden geschoven.


De grondplaat bestaat uit een ronde buis van 60cm lang die op een plaat van 15x15cm is gelast. In de plaat zijn 4 gaten voorzien om de grondplaat te kunnen verankeren. Daarnaast worden er per grondplaat twee adapters geleverd. Deze adapters hebben dezelfde vorm als de binnenkant van een ECOfencing paal zodanig dat de paal geen speling heeft wanneer hij over de grondplaat wordt geschoven.


Het fixeren van de grondplaten is afhankelijk van het type ondergrond. Doorgaans kan je het in twee soorten opdelen: beton (chape, stabilisé, terrastegels, betontegels,...) en plankenvloeren (hout of massieve kunststof). Bij de eerste soort is het aangeraden om de grondplaten vast te zetten met de grondverankeringsets (draadstangen en chemische verankering). Voor een plankenvloer doe je het best beroep op houtdraadbouten om de grondplaten te monteren. Deze houtdraadbouten worden direct in de planken vastgezet. Bij holle terrasplanken is het niet aangewezen om met deze bouten te werken. Consulteer de fabrikant van de planken voor een geschikte bevestiging.


Grondplaat + adapters

Bevestiging van grondplaat met grondverankering + montage adapters op grondplaat

Waarom kiezen voor ECOfencing?

  • recyclage kunststof
  • milieuvriendelijk
  • onderhoudsvrij
  • weersbestendig
  • licht & sterk
  • duurzaam
  • eenvoudige installatie

Meer lezen >>

Referenties

Bekijk hier een aantal referenties van de verschillende kleuren.

Belangrijk om weten!

ECOfencing wordt gemaakt van gerecycleerde kunststoffen (PVC). Omdat gerecycleerd materiaal geen homogene grondstof is, kan het eindresultaat soms verschillen vertonen. Dit resulteert in toleranties in kleur... Meer lezen >>